Veliki Murinjo žali zbog jedne stvari i ima jedan neostvaren san! U priči su Italijani i Argentinac!

10.02.2024

09:42

0

Autor: G. F.

Trofejni portugalski menadžer trenutno je bez angažmana nakon što ga je Roma otpustila početkom godine

Veliki Murinjo žali zbog jedne stvari i ima jedan neostvaren san! U priči su Italijani i Argentinac!
Žoze Murinjo - Copyright Profimedia

Mnogo je u fudbalu trenera koji zaslužuju da ih zovemo velikima, ali samo nekolicina njih je zavredila da se nađe među spiskom "najvećih".

Po mnogima me jedan od njih je čuveni Portugalac Žoze Murinjo, istinska trenerska legenda.

Gospodin Posebni je u karijeri radio u velikim klubovima, osvajao velike trofeje, ali ipak ima nešto što nije uspeo da uradi i nešto što bi voleo, ali je pitanje da li će mu se ukazati prilika. Sam Murinjo smatra da bi čak i ako se desi to bio "čudan" posao.

- Nikada ne bih mogao da treniram Lionela Mesija, ali to niko i ne može. Apsurdno je misliti da ga možeš trenirati, on je rođen sa svim što je potrebno i on već sve zna! Možda on može druge nečemu da nauči. Želeo bih da ga "treniram" čisto da mogu time da se pohvalim - rekao je Murinjo, a onda se dotakao još jednog velikog fudbalskog imena:

 

 

- Želeo sam Frančeska Totija u Interu, iako je bio u relativno poznim godinama. Ali to nije bilo moguće. Toti i Mesi su igrači kojima sam oduvek želeo da budem trener!

Murinjo je istakao i da je Danijele de Rosi bio njegova želja u vreme dok je radio u Interu i Realu, ali ni do te saradnje nikada nije došlo.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike