Ovo nije dobro: Vlahović obnovio povredu - Piksi da bude zabrinut!

08.02.2024

10:11

0

Fudbaler Juventusa moraće da pauzira, ali za sada se ne zna koliko će morati da bude van terena

Ovo nije dobro: Vlahović obnovio povredu - Piksi da bude zabrinut!
Dušan Vlahović - Copyright Tanjug/AP

Taman je Dušan Vlahović, napadač Juventusa, krenuo da rešeta protivničke mreže, ušao u odličnu formu, ali moraće sada na pauzu.

Prema pisanju italijanskih medija, srpski fudbaler je u meču sa Interom ponovo obnovio povredu aduktora, koja ga muči već više od godinu dana i stručni štab crno-belih neće ništa da rizikuje, i kako sada stvari stoje preskočiće duel sa Udinezeom u ponedeljak u 24. kolu  Serije A.

Ipak, postoji neki procenat da Vlahović zaigra, ali poslednju reč po tom pitanju daće medicinski tim Juventusa, koji će pratiti stanje njegove povrede u narednim danima.

Sa, druge strane u klubu iz Torina su svesni da bi svako forsiranje da on zaigra protiv Udinezea, moglo da bude opasno, zbog čega će pomno pratiti šta se dešava sa Dušanom.

Da li zbog toga treba da brine i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, jer od Vlahovića se očekuje da bude glavna uzdanica na predstojećem Ep koje se na leto održava u Nemačkoj.

Podsetimo, talentovani napadač tako reći je preskočio i Mundijal pre dve godine u Kataru, upravo zbog te povrede.

Dobra vest za trenera Alegrija, što se Kijeza totalno oporavio i biće spreman za narednu utakmicu, a u tim se vraća Arkadijuš Milik, kome je istekla suspenzija.

Juventus se trenutno nalazi na drugom mestu sa 53 boda, četiri manje od vodećeg Inetra, tako da nas do kraja Serija A očekuje velika borba za Skudeto.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike