Pala odluka: Ekspresno našli zamenu za Mbapea!

04.02.2024

11:14

0

Čelnici kluba već našli fudbalera koji će doći na mesto francuskog napadača

Pala odluka: Ekspresno našli zamenu za Mbapea!
Fudbaleri Milana slave gol - Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Samo što su mediji šifrom sveta objavili da je najbolji francuski fudbaler Kilijan Mbape završio sve sa Realom, pojavila se vest ko će umesto njega doći u redove u PSŽ-a.

Prvi pik čelnika kluba sa Parka Prinčeva je napadač Milana Rafaelo Leao, koji se svojim odličnim partijama istakao i bogati vlasnici žele adekvatnu zamenu za Mbapea.

Inače, i Portugalac je dosta brz, šparta na levoj strani, često je u gol šansi, tako da njega smatraju za idealnim nekog ko će zameniti francuskog reprezentativca.

Saga, oko Mbapea, napokon je dobila epilog, koji sigurno neće biti po volji navijača PSŽ-a i uprave, ali jednostavno talentovani fudbaler se na kraju ipak odlučio za Real, klub koji već nekoliko godina želi da ga angažuje.

Što se tiče Lea, smatra se jednim od najboljih mladih igrača, glavni je u Milanu, i od njega mnogo zavisi igra roso-nera.

Treba istaći da je Portuglac je na početku sezone produžio ugovor sa klubom sa severa Italije do 2028. godine, ali pretpostavlja se da obeštećenje neće biti veliki problem za bogate vlasnike kluba iz Pariza.    

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike