Miljenik Grobara pogodio u srž problema Partizana: Brinu me organizacija i dugovi, nema predsednika, pa ima predsednika, šta se tu dešava?

28.01.2024

11:26

0

Autor: G. F.

Radosav Raća Petrović prati situaciju u svom bivšem klubu i nimalo mu se ne sviđa ono što se dešava

Miljenik Grobara pogodio u srž problema Partizana: Brinu me organizacija i dugovi, nema predsednika, pa ima predsednika, šta se tu dešava?
Radosav Raća Petrović - Copyright MN Press

Iznedrio je FK Partizan sjajnih fudbalera i fudbalera, a mnogi od njih su zauvek u srcima navijača.

Jedan od miljenika Grobara je svakako i Radosav Raća Petrović, fudbaler koji nikada nije krio da je i sam veliki navijač kluba iz Humske.

Zbog toga njegove reči imaju posebnu težinu, a ovog puta su direktne i pogađaju u srž problema koji već duže vreme muči crno-bele.

- Rezultati Partizana poslednjih godina su problematični, ali mene brinu neke druge stvari koje se odnose na organizaciju kluba i finansijsku situaciju. Sve češće i glasnije se govori o krizi u tom segmentu rada. Klub nema predsednika, pa ga ponovo ima i imam utisak da nikome nije jasno šta se tu zapravo dešava - rekao je Petrović za TV Arena sport.

Prvotimac kiparskog APOEL-a nastavio je u zabrinutom tonu:

- Nije mi jasan ni način funkcionisanja kluba. Mi imamo Upravni odbor koji bira članove Skupštine, a onda ta ista Skupština bira Upravni odbor i sve je to konfuzno. Partizanovi navijači i sportska javnost ne znaju ni koliki je dug kluba. Određeni ljudi iz uprave kad su preuzeli klub su govorili o tom dugu, a on je sada višestruko uvećan i ako sam dobro shvatio, on samo raste. Ukoliko se ovako nastavi taj problem će biti nerešiv.

Ono što raduje Petrovića su slike iz Arene, ali i ostalih evropskih hala, kada igraju košarkaši Partizana. Na tome zasniva svoj optimizam.

- Imao je Partizan i duži period bez osvojene titule, doduše u mnogo većoj zemlji i kvalitetnijoj ligi, ali je sve to preživeo, pa će preživeti i ovo. Optimizam mi uliva energija koju je u košarkaški klub doneo Željko Obradović, a ona se, bez obzira na bojkot najvatrenijih pristalica kada su domaće utakmice u pitanju, preliva i na tribine fudbalskih mečeva i nadam se da će Obradović još dugo ostati u Partizanu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike