Duci – gol mašina – Vlahović! Srbin „izrešetao“ i Leće! (VIDEO)

21.01.2024

22:35

0

Autor: A. Š.

Reprezentativac Orlova postigao je još dva gola za Juventus u Seriji A

Duci – gol mašina – Vlahović! Srbin „izrešetao“ i Leće! (VIDEO)
Dušan Vlahović slavi gol sa saigračima u Lećeu - Copyright Profimedia

Izdržao je Dušan Vlahović junački mnogobrojne kritike i otrovne strelice koje su ka njemu ispaljivane gotovo iz nedelje u nedelju od momenta kada je pre dve zime stigao u Juventus iz Fiorentine.

Očigledno da je Duciju trebalo određeno vreme da se prilagodi na crno-beli dres „stare dame“, čiji unutrašnji problemi sigurno nisu olakšali period adaptacije reprezentativcu Orlova, koji je u poslednjih nekoliko nedelja „raširio krila“ u punom kapacitetu i zapušio usta svim kritičarima.

Pošto je prošle nedelje postigao dva vanserijska gola protiv Sasuola, teror protivničkih golmana Vlahović je nastavio večeras u Lećeu, odakle se Juve, barem nakartko vinuo na vrh Serije A.

Mučili su se crno-beli skoro sat vremena da otključaju mrežu domaćina, a onda je Vlahović u 59. minutu uhvatio volej i skinuo veliki teret sa leđa svojih saigrača.

Ali, tu se Srbin nije zaustavio. Devet minuta kasnije, sjajan centaršut Kostića i asistenciju Mekinija, Vlahović je pretvorio u gol za 2:0 i sedmu uzastopnu pobedu, računajući Kup i prvenstvene utakmice.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike