Oružana pljačka ili bajkoliki preokret Reala?! Procenite sami kako su "kraljevi" izbegli poraz od najgoreg tima lige! (VIDEO)

21.01.2024

19:23

0

Autor: P.K.

Poništen gol, pogodak rukom, 11 minuta nadoknade, gol u 100. minutu... Pričaće se o ovome

Oružana pljačka ili bajkoliki preokret Reala?! Procenite sami kako su "kraljevi" izbegli poraz od najgoreg tima lige! (VIDEO)
Vinisijus daje kontroverzni gol - Copyright Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

Neko bi rekao da je Real Madrid majstor drame i da je sada priredio još jednu pobedom u poslednjim sekundama meča. Neko drugi bi rekao da je najveći klub na svetu besramno opljačkao najgori tim Primere, koji nema nijednu pobedu do sada.

Sve je stvar perspektive, ali i snimaka. Prenećemo vam, pa pogledajte sami.

Elem, Real Madrid je golom u 100. minutu preokrenuo 0:2 i na domaćem terenu pobedio Almeriju 3:2 u 21. kolu Primere.

Ovo je bila, najblaže rečeno, kontroverzna utakmica o kojoj će se dugo pričati. Almerija nema nijednu pobedu do sada, osvojila je samo šest bodova u 20 kola, ali je na "Bernabeuu" blistala!

Almerija je na poluvremenu vodila 2:0, a prvi gol je dala posle samo 40 sekundi!

Marko Milovanović je ukrotio loptu i povukao krilo, a na drugoj strani se otvorio prostor za Ramazanija, koji je bio siguran i odmah je ućutao domaće navijače.

I iz više uglova:

Nije domaćin ništa mogao da uradi u prvom poluvremenu, a u 43. minutu smo videli jedan od najlepših golova ove sezone u Primeri! Strelac je bio Edgar Gonzales, koji je… Ma, uživajte!

Sad uživajte natenane:

To je bio prvi put posle punih 20 godina da je Real na svom stadionu gubio 2:0 na poluvremenu. Da stvari budu lepše po goste, domaćin nije imao nijedan udarac na gol u prvom delu meča!

Ipak, "kralj" je kralj, ali o preokretu će se dugo pričati, ali o golu Džuda Belingema iz penala neće:

Ipak, Aribas je u 62. minutu ponovo zatresao mrežu Reala, ali je gol poništen, jer je posle pregledanja snimka presuđeno da je faulirao Belingema. Englezu svakako treba čestitati na prikazanoj ulozi:

Evo usporeno, pa pogledajte sami:

Samo sedam minuta kasnije, Vinisijus je izjednačio golom za koji je delovalo da ga je dao rukom, odnosno nadlakticom, ali sudije su procenile da je u pitanju bilo rame. Procenite sami:

I sad polako:

Uglavnom, umesto 1:3, bilo je 2:2. Sudija je meč produžio za 11 minuta, a u međuvremenu je treneru domaćih Gaiski Garitanu dao drugi žuti karton zbog prigovora. Šef struke Almerije se nervirao pored aut-linije, tražio kraj, bacao jaknu…

No, u 100. minutu je Belingem šutirao, a Dani Karvahal naleteo na odbitak za potpuni preokret…

Usporeno:

Dugo će pamtiti navijači gostiju ovaj meč, a utisak je da je Almerija definitivno zaslužila makar bod.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike