Bivši napadač Partizana pod istragom! Da li je Sadik povređen ili je samo izbegao reprezentativne obaveze?

17.01.2024

15:45

0

Autor: G. F.

Fudbalski savez Nigerije sumnja u medicinske nalaze

Bivši napadač Partizana pod istragom! Da li je Sadik povređen ili je samo izbegao reprezentativne obaveze?
Umar Sadik - Copyright Profimedia

Nakon remija na otvaranju Kupa afričkih nacija (KAN) sa Ekvatorijalnom Gvinejom (1:1) na videlo su izbili problemi koje ima reprezentacija Nigerije.

Da ne kažemo da je u pitanju skandal, ali je svakako veliku buru podigla priča oko bivšeg napadača Partizana Umara Sadika.

 

 

On je na prijateljskom meču pred početak KAN dobio nezgodan udarac, a lekarski tim je saopštio da mora na tronedeljnu pauzu. Zbog toga ga selektor nije uvrstio na spisak, ali se ispostavilo da povreda nije bila toliko ozbiljna. Sadik je uvršten u tim Sosijedada za večerašnji meč sa Osasunom u Kupu kralja.

To se nimalo nije svidelo čelnicima FS Nigerije, pa su spremni da pokrenu istragu o celom slučaju. Da ispitaju da li je Sadik svesno izbegao reprezentativne obaveze.

- Verujemo našem medicinskom timu i ne sumnjamo u njihovu sposobnost, ali ovako brz oporavak igrača, kome je predviđana tronedeljna pauza, na teren, a zbog čega ne igra na Kupu afričkih nacija, zahteva objašnjenje preciznije od onog koje smo dobili od naših lekara - saopštio je visoki funkcioner FS Nigerije, a preneo portal "owngoalnigeria".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike