Gudelj završio sezonu! Kordoba se oglasila o stanju Srbina!

16.01.2024

18:41

0

Autor: A. Š.

Pošto je drugi put u relativno kratkom vremenskom intervalu kolabirao, srpski fudbaler će preskočiti ostatak takmičarske godine

Gudelj završio sezonu! Kordoba se oglasila o stanju Srbina!
Dragiša Gudelj - Copyright Printscreen/cordobacf

Neizvesnosti oko nastavka karijere Dragiše Gudelja više nema. Pošto je početkom decembra ponovo kolabirao na terenu, srpski fudbaler je u dogovoru sa medicinskim timom rešio da propusti ostatak takmičarske godine.

- Kordoba saopštava da će Dragi Gudelj zadržati status zdravstvenog odsustva do kraja sezone. U ovom trenutku iz kluba želimo da izrazimo našu bezuslovnu podršku Gudelju, stavljajući na prvo mesto njegovo zdravlje i dobrobit. Vidimo se uskoro, brate – stoji u kratkom saopštenju španskog trećeligaša.

Podsetimo, Gudelju je prvi put pozlilo u martu prošle godine kada je kolabirao tokom utakmice. Dramatične scene oživljavanja na terenu relativno brzo su zamenile lepe i ohrabrujuće vesti iz bolnice, a posle oporavka brat srpskog reprezentativca Nemanje vratio se profesionalnim obavezama.

Nažalost, slična situacija ponovila mu se početkom decembra na gostovanju protiv Melije, a pošto su obavljene sve neophodne medicinske pretrage Dragi se sa ostatkom ekipe vratio u Kordobu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike