Miličić potpisao! Partizan ima novog štopera - Najveći uspeh u karijeri! (VIDEO)

16.01.2024

13:23

0

Autor: A. S.

Mladi defanzivac nije mogao da sakrije sreću zbog transfera

Miličić potpisao! Partizan ima novog štopera - Najveći uspeh u karijeri! (VIDEO)
Nikola Miličić - Copyright FK Partizan

Partizan je prethodnih dana radio na pojačanjima, kako bi u prolećni deo Superlige ušao spreman da nastavi borbu za titulu. Nakon što je Kristijan Belić dogovorio transfer sa Az Alkmarom, a na izlaznim vratima su i Andrija Pavlović i Danilo Pantić, stiglo je i prvo pojačanje.

Kako se prethodnih dana pričalo, sada je i ozvaničeno - mladi štoper Nikola Miličić novi je igrač crno-belih.

19-godišnji defanzivac u Humsku stiže iz kragujevačkog Radničkog za koji je odigrao 33 meča, a ugovor sa FK Partizan je potpisan na četiri godine.

Po potpisivanju ugovora, Miličić je istakao:

- Mislim da je prelazak u Partizan moj najveći dosadašnji uspeh u karijeri i zaista sam presrećan zbog toga - rekao je Miličić i istakao da je pratio svoj novi tim tokom polusezone:

FK Partizan
 

 

- Naravno! Pratio sam većinu utakmica Partizana, a kao i svaki igrač, najviše pažnje posvetim igračima  na svojoj poziciji. Mislim da su Mihajlo Ilić i Svetozar Marković odradili odličan posao i da su pred njima blistave karijere. Iliću želim puno sreće u Bolonji i naravno - da ga povrede zaobiđu, što želim svakom igraču.

Nemam idole

- Iskreno, nemam idole, ali volim da pogledam svakog igrača koji igra u zadnjoj liniji. Uvek mogu da „pokupim“ nešto novo i interesantno.

Miličić u novoj sredini već poznaje nekolicinu igrača.

- Da, znam Janka Jevremovića, Mateju Stjepanovića, Baždara i Mihajla Petkovića. Sjajni momci i siguran sam da će mi pomoći da se brzo uklopim.

Naravno, kao i svakom mladom igraču koji obuče dres jednog od večitih rivala, san je nastup u derbiju.

- Naravno! Derbi je nešto o čemu svi sanjaju. Nadam se da ću imati priliku da zaigram i nekom i ostvarim i još jedan fudbalski san - istakao je Nikola Miličić i na kraju poručio navijačima:

- Svestan sam da je dug put preda mnom. Mlad sam, ali sam spreman da napredujem i učim. Imam od koga, što je najvažnije, i samim tim dam svoj maksimim timu!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike