Nije majka klela sina što se kladio, već što se vadio: Junajted misli da je Benzema rešenje!

15.01.2024

12:05

0

Autor: D. P.

Veteran se uželeo pravog fudbala

Nije majka klela sina što se kladio, već što se vadio: Junajted misli da je Benzema rešenje!
Karim Benzema - Copyright Profimedia/Stringer/Anadolu Agency

Mančester junajted u još jednom očajničkom pokušaju da se izvade za sve transfer promašaje, posežu za oprobanim receptom, koji se u prošlosti nije pokazao preterano uspešnim.

Posle dovođenja Kavanija i vraćanja Kristijana Ronalda, na Old Trafordu razmišljaju da ovog januara angažuju još jednog veterana koji bi bio zadužen za golove.

Reč je o 36-godišnjem Francuzu Karima Benzemu, kojem nikako nije prijalo fudbalsko podneblje Saudijske Arabije, pa se posle neuspele epizode sa Al Itihadom nalazi u vakuumu. Nazad ne želi, a sa druge strane ugovor mu ne dozvoljava promenu sredine.

Problem sa arapskim klubom mogao bi da reši želja Mančester junajteda da ga uzme na šestomesečnu pozajmicu. Junajted muči muku sa realizacijom u Premijer ligi, jer Rašford i Marsijal nisu već dugo u formi, dok se mladi Danac Hojlund još nije adaptirao na veliki klub i zahteve Erika ten Haga.

U ovom trenutku im izgleda prihvatljiva i opcija kockanja sa dovođenjem vremešnog Benzeme, koji u je Al Itihadu postigao devet golova na 15 mečeva.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike