Odjeci velike pobede Čukaričkog: Srbi su bili svuda, a Šveđani nigde

06.08.2021

16:31

0

Vladimir Rodić iz Hamarbija iznenađen izdanjem brđana protiv njegovih saigrača

Odjeci velike pobede Čukaričkog: Srbi su bili svuda, a Šveđani nigde
Copyright Čukarički/MN Press

Bivši fudbaler Rada i reprezentativac Crne Gore Vladimir Rodić iznenađen je kako je njegov Hamarbi prošao na Banovom brdu u prvom meču 3. kola kvalifikacija za plasman u Ligu konferencija.

Rodić, koji je utakmicu preskočio zbog tek preležane korone, priznaje da su njegovi saigrači bili ispod očekivanog nivoa:

– Iskreno, nisam mislio da će biti 3:1. Bio sam zapanjen njihovim učinkom dok smo mi loše radili. Nismo bili dovoljno agresivni i nedostajalo nam je energije. Jedino dobro što sa sobom nosimo sa meča je gol Ludvigsona. Inače sam imao osećaj da su oni (Čukarički) svuda, a da nas nigde nema. Tako je izgledalo preko televizora. Bila je to tako teška noć koja se dešava u fudbalu, ali sada nema mnogo vremena za tugovanje. Moramo se fokusirati na Geteborg i povratak. Ništa nije gotovo.

Miroslav Vulićević, Vladimir Rodić/MN Press

Desni bek veruje da Hamarbi može dalje posle revanša u Stokholmu.

– Nema predaje! Mi u timu moramo verovati u rezultatski povratak i biće nam od pomoći ako navijači u “Tele2 areni” budu imali veru.

Rodić se seća da je tokom igranja za Malme imao već sličnu situaciju u Evropi:

– Da naravno da možemo dalje. Uvek govorim o tome kada sam igrao u Malmeu i izgubili smo u gostima od Salcburga sa 0:2, 2015. godine. Svi su govorili da je gotovo, da su im se snovi srušili. U Malmeu je nakon prvog poluvremena bilo 3:0. Ostalo je 90 minuta i svašta se može dogoditi. Kao što je trener Miloš Milojević juče rekao, uvek postoje taktičke promene koje mogu doneti potpuno drugačiji rezultat – nada se Rodić.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike