Nastasić dobija novog trenera: Holanđanin dežurni vatrogasac u Šalkeu

18.12.2020

12:51

0

Iskusni Hub Stevens ponovo dolazi da pomogne ekipi iz Gelzenkirhena

Nastasić dobija novog trenera: Holanđanin dežurni vatrogasac u Šalkeu
Copyright Profimedia

Uprava Šalkea traži način da tim izvede iz krize i sada su se odlučili za radikalan korak. Umeso Manuela Bauma ekipu Matije Nastasića preuzeće poznati holandski stručnjak Hub Stevens, što će mu biti četvrti put u karijeri da dolazi u ovaj klub. U radu će mu pomagati Majk Buskens, njegov igrač iz najboljih dana provedenih na klupi u Gelzenkirhenu.

Pročitajte još

Predviđeno je da ovaj tandem završi sezonu što što podrazumeva vođenje tima na preostale dve utakmice protiv Arminije u prvenstvu i Ulma u kupu.

Stevens po četvrti put preuzima odgovornost u Šalkeu. Prethodno je bio trener od 1996. do 2002. i 2011. do 2012. godine, dok je kao prelazno rešenje dolazio i u sezoni 2018/2019. Navijači Šalkea izabrali su ga za trenera veka. Stevens je i član nadzornog odbora od 2018. godine.

Krajem oktobra Stevens je izjavio da u 67. godini ne vidi više sebe na poziciji trenera i da je u Šalkeu završio sa tim poslom.

– Ne mogu više i ne želim više. Kad sam se pridružio Šalkeu pre osamnaest meseci, uh – nije Stevens završio misao, ali je jasno stavio do znanja da mu je ta epizoda u Šalkeu bila previše.

Sada ga očekuje još teži zadatak. Nastasić i drugovi su poslednji na tabeli. Osvojeno je svega četiri boda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike