Zvezda počela pripreme! Evo na koga Milojević računa u odbrani duple krune, Terzić poručio - Ništa osim titule ne dolazi u obzir! (FOTO)

10.01.2024

10:47

0

Autor: D. N.

Novi-stari šef struke crveno-belih nema na raspolaganju baš sve fudbalere

Zvezda počela pripreme! Evo na koga Milojević računa u odbrani duple krune, Terzić poručio - Ništa osim titule ne dolazi u obzir! (FOTO)
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde su se okupili na početku priprema za nastavak sezone. Crveno-beli u drugi deo ulaze sa novim-starim trenerom Vladanom Milojevićem i željom da se odbrani dupla kruna. Podsetimo, takmičenje u Evropi je završeno, pa se sada okreću Superligi i Kupu Srbije.

Trenutno zaostaju za nejvećim rivalom i vodećim Partizanom. Ekipa će još nekoliko dana boraviti u Beogradu, a zatim sledi selidba na Kipar gde će biti odigrano pet test mečeva. Već se znalo da Milojević neće moći da računa na sve fudbalere, zbog obaveza u reprezentacijama.

Ovako izgleda spisak fudbalera na koje će se računati u Ljutice Bogdana:

Zoran Popović, Kosta Nedeljković, Miloš Degenek, Mirko Ivanić, Uroš Spajić, Marko Stamenić, Jovan Šljivić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Aleksandar Dragović, Omri Glazer, Nemanja Milunović, Jovan Mijatović, Milan Rodić, Nemanja Vasiljević, Viktor Radojević, Srđan Mijailović, Vladimir Lučić, Jovan Mituljikić, Nikola Mituljikić, Nikola Knežević, Veljko Milosavljević, Andrija Maksimović, Uroš Kabić, Veljko Nikolić, Balša Popović, Stefan Mitrović.

Trenutno kasne Šerif Ndiaje i Edmund Ado, Piter Olajinka je bolestan, a sa nacionalnim timovima su Filip Kraso, Kings Kangva, Naser Điga, Osman Bukari i Hvang In-Beom.

24sedam
 

Prisutnima se obratio i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

- Znajte da sve osim šampionske titule će razočarati armiju navijača. Rekao sam već da čim ne uzmemo titulu, ja odlazim iz kluba, verovatno svi oko mene, pa vi vidite šta ćete i kako ćete ako ne budemo šampioni. Najplaćeniji ste, najbolji, najkvalitetniji, ništa osim titule ne dolazi u obzir. Da vas posluži zdravlje, da slušate šefa kao u prošlom mandatu, čeka nas težak period do kraja godine i svi da se stavite u funkciju, da prilagodite privatni život, ishrane, treninga, pa onih 90 minuta na terenu - naglasio je Terzić.

Bilo je priče i o derbiju, kao i o večitom rivalu, a Terzić je pohvalno govorio i o treneru crno-belih, Igoru Duljaju.

Kladionice mnogo toga govore. Ne pamti se da je Zvezda bila veći favorit, matematičari su napravili realnost, da je Zvezda drastično bolja od Partizana. To nam daje za pravo da verujemo u titulu. Partizan zaslužuje respekt, Duljaj je uradio veliki posao, a Bog ih je nagradio u derbiju, iako smo bili bolji tada sa nizom promašenih sansi. Verujem da će stvari na kraju da dođu na svoje mesto.

Na kraju, direktor kluba iz Ljutice Bogdana dotakao se i transfera, ali i situacije sa Aleksandom Dragovićem, koji se više puta pominjao kao igrač na izlaznim vratima.

Dragović svakih šest meseci želi da ide. Ne može da ide, u junu mu ističe ugovor i mi ćemo pokušati da ga zadržimo i posle tog vremena. Pružio je Zvezdi mnogo, a mi želimo da imamo zadovoljne igrače. Ako bude hteo da ode na leto, pružićemo mu ruku prijateljski.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike