Milošević: Prolazak dalje je bio jedini cilj, Milanović: Potrošili smo malere

18.12.2020

15:01 >> 16:46

0

Autor: Adam Štulić

Pomoćni trener Zvezde i strateg Rada zadovoljni izdanjima svojih ekipa

Milošević: Prolazak dalje je bio jedini cilj, Milanović: Potrošili smo malere
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su u poslednjem meču u jesenjoj polusezoni savladali Rad na Banjici 2:1.

Crveno-beli su, u kombinovanom sastavu, do trijumfa u osmini finala masovnijeg takmičenja došli posle preokreta, a Nebojša Milošević je posle meča istakao zadovoljstvo prolaskom u narednu rundu Kupa.

Pročitajte još

– Protivnik je bio izuzetno borben i motivisan. Kup utakmica je specifična, mi smo manje od 48 sati pre ovog meča imali veoma naporan duel i jedini cilj koji smo danas imali bio je da prođemo u četvrtfinale. Na osnovu pređašnjih utakmica, akumulacije zamora sastavili smo ekipu koja je u datom trenutku trebalo da odgovori obavezama i zadovoljni smo što smo prošli, a sve drugo potpada pod dalju analizu – rekao je za TV Arena sport pomoćnik u stručnom štabu Dejana Stankovića

Strateg Rada Milan Milanović samo konačnim rezultatom nije mogao da bude zadovoljan, s obzirom da su njegovi izabranici do poslednjeg momenta pretili favorizovanom rivalu i bili bliizu toga da o pobedniku meča odlučuju penali.

– To je bio minimum onoga što smo mi tražili od njih. Pokazali su želju i mogu da kažem da sam prijatno iznenađen kvalitetom igre. Očekivao sam veliku borbenost, ali u drugom poluvremenu i posebno posle primljenog gola smo imali veoma dobru igru i stvorili nekoliko dobrih šansi. Ponavlja nam se da dobro igramo, ali ne pobeđujemo. Mislim da smo “potrošili” taj maler i nadam se da ćemo na proleće da budemo mnogo bolji rezultatski – kazao je posle meča Milanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike