Mitrogol ne dolazi na dodelu Zlatne lopte FSS, ima važnija posla!

28.12.2023

10:24

0

Autor: D. P.

Najbolji napadač "orlova"

Mitrogol ne dolazi na dodelu Zlatne lopte FSS, ima važnija posla!
Aleksandar Mitrović - Copyright Printscreen/Twitter

Najbolji fudbaler Srbije za 2023. godinu Aleksandar Mitrović neće prisustvovati dodeli Zlatne lopte sutra u hotelu Hajat.

Popularnog Mitrogola sprečavaju profesionalne obaveze da primi najvredniju fudbalsku nagradu koju tradicionalno dodeljuje Fudbalski savez Srbije na kraju svake godine.

"Krivac" je raspored mečeva u ligi Saudijske Arabije.

Al Hilal sutra od 16.00 časova igra u gostima kod ekipe Al Fejha, na čijem golu stoji Vladimir Stojković, a vodi je srpski stručnjak Vuk Rašović.

Zbog toga će se na svečanosti FSS samo emitovati izjava Mitrovića na video bimu u kojoj će se najbolji napadač "orlova" zahvaliti na dobijenom priznanju.

Al Hilal posle 18. kola drži suvereno prvo mesto u saudijskoj ligi, sa sedam više bodova od drugoplasiranog Al Nasra Kristijana Ronalda.

Mitrovićeva ekipa ostvarila je 16 pobeda i dva remija, a bivši golman Partizana obećao mu je javno da će mu sledeći meč biti treći na kojem neće osvojiti tri boda.

Stojković je slično obećanje dao i pre prvog meča ove dve ekipe, kada je rezultat bio 1:1. Tada Mitrovićev transfer iz Fulama još nije bio završen.

Mitrović je drugi strelac lige sa 16 golova, ispred njega je Ronaldo sa 19 pogodaka.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike