Masnica, glava u stativu i svađe, jednom rečju haos! Svega je bilo u najvećem derbiju Turske, igrao i kapiten Srbije (FOTO/VIDEO)

24.12.2023

23:16

0

Autor: D. N.

Svega je bilo, ali ne i golova

Masnica, glava u stativu i svađe, jednom rečju haos! Svega je bilo u najvećem derbiju Turske, igrao i kapiten Srbije (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Najveći derbi turskog fudbala je završen bez golova. U utakmici 18. kola Superliga Turske, Fenerbahče je ugostio Galatasaraj, ali kao što je rečeno, mreže su mirovale.

Mreže jesu, ali sve ostalo nije.

Na terenu je bio i kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, ali ga je u 69. minutu zamenio Džošua King. Inače, meč je obeležio i sukob Edina Džeka i Maura Ikardija, sredinom prvog poluvremena.

Džeko je protestovao posle jedne sudijske odluke, a onda mu je prišao Ikardi i dobacio nešto. Džeko ga je odgurnuo, usledila je žestoka verbalna rasprava, a onda su ih saigrači razdvojili.

Ali to nije bilo sve. Posle meča, Ikardi je objavio fotografiju sa podlivom ispod oka.

Usledilo je i saopštenje Galate, baš zbog pomenute masnice.

Profimedia
 

- VAR soba i 26 kamera ne vidi, pa nas je u njihovo ime sramota. Nadamo se da će svi oni koji su turski fudbal doveli u ovo stanje jednog dana da se stide. Oni koji pravdu žele za sebe nastavljaju da manipulišu turskim fudbalom na svakom kanalu - navedeno je između ostalog u saopštenju Galatasaraja.

Ali je odmah zatim usledio odgovor Džeka.

Kako je napisao "Dijamant", Ikardi je podliv dobio kada je glavom udario u stativu. Kao i da je posle "plakao" na Instagramu za penal. Takođe je napisao da je to tipično za Galatasaraj i da je sramotno.

Pogledajte i trenutak kada Argentinac udara u stativu glavom.

I posle ovog meča, "mrtva trka" je nastavljena. Fener je prvi sa 44 boda, koliko ima i drugoplasirani Galatasaraj. Trabzon je na trećoj poziciji, ali sa 14 bodova manje, pa je jasno ko će odlučivati o tituli.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike