Ćavi rušio sve pred sobom u svlačionici Barse! Španci bruje: Bilo je brutalno!

22.12.2023 | 23:21

Autor: A. Š.

Strateg španskog prvaka posebno ljut bio je na Roberta Levandovskog

Copyright Profimedia

Muči se Barselona ove sezone da uhvati ritam na kojem se prošle takmičarske godine vratila na španski tron. Oseća se to i te kako u svlačionici katalonskog giganta, koja se, prema saznanjima najuticajnijih sportskih medija u Španiji, tresla od nezadovoljstva Ćavija Ernandeza na poluvremenu utakmice sa Almerijom (3:2).

Uspela je Barselona trijumfalno da spusti zavesu na 2023. godinu, ali tek pošto je nekadašnji kapiten španskog velikana „istresao“ bes koji se nagomilavao minulih meseci.

Patila se Barsa i protiv poslednjeplasiranog tima Primere, a pošto se na veliki odmor otišlo s nerešenim rezultatom (1:1), Ćavi je uleteo kao furija u svlačionicu i, prema pisanju „Mundo Deportiva“, nikada nije bio tako brutalan u obraćanju svojim igračima, dok „Marka“ navodi da je posebno oštar bio prema jednoj od najvećih zvezda tima Robertu Levandovskom.

Tamnošnji mediji navode da je Ćavi već prilikom ulaska u svlačionicu psovao i udarao rukama i nogama sve što mu se našlo na putu. Potom je uzeo tablu na kojoj crta akcije, stavio je pred sebe i udarao po njoj dok je vikao „Ne može da bude! Tako ne može da bude!“

Navodno, Ćavi je bio toliko besan da je čak pocepao i odeću koju je imao na sebi, a igračima je, blago rečeno povišenim tonom, poručio da od njih „želi da trče poput svinja“.

BONUS VIDEO

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam