Vojvodina ima planove, a ja neću biti tu... Popović vratio Staru damu na stabilne noge, pa se emotivno oprostio od kluba!

22.12.2023

11:33

0

Autor: A. S.

Voša ponovo traga za čovekom koji će držati tim na visokom nivou

Vojvodina ima planove, a ja neću biti tu... Popović vratio Staru damu na stabilne noge, pa se emotivno oprostio od kluba!
Ranko Popović - Copyright MN Press

Neočekivano i iznenada, Vojvodina je ostala bez trenera. Ranko Popović je u kratkom vremenskom periodu konsolidovao redove u Srpskoj Atini i prihvatio ponude japanske Kašima Antlers, u kojoj je radio pre 10 godina.

Nakon samo šest meseci, Vojvodina ponovo traži novog trenera, a Popović se oglasio na konferenciji za novinare nakon poraza od Voždovca. Vošu ostavlja na šestom mestu tabele, sa 28 osvojenih bodova i sa osam poena manje od trećeplasiranog TSC-a.

- Vojvodina uvek ima planove, ja, nažalost, neću biti tu. Ali, hoću da kažem, ovo što sam ja doživeo u ovom klubu, želim da svaki trener u Srbiji oseti, barem deo toga. Tu podršku od predsednika, saradnju sa direktorom, svakodnevni život sa svim ljudima u klubu i igračima… Bila mi je velika čast i privilegija što sam bio deo ovog kolektiva i ako sam mogao bilo čime da doprinesem za neki boljitak, onda sam presrećan - rekao je Ranko Popović.

Popović je vodio Vojvodinu od 10. avgusta i u 18 utakmica ostvario deset pobeda, uz po četiri remija i poraza.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike