Grobari stavili tačku na spekulacije! U saopštenju otkrili da li organizovano dolaze na derbi!

18.12.2023

20:26

0

Autor: A. Š.

Najvatrenije pristalice Partizana nastavljaju svoju borbu, koju su započeli početkom sezone

Grobari stavili tačku na spekulacije! U saopštenju otkrili da li organizovano dolaze na derbi!
Poruka navijača Partizana pred jednu od utakmica ove sezone - Copyright MN Press

Silom prilika najveća i najvažnija utakmica srpskog fudbala igra se na kraju godine. U sredu od 18 časova (Arena sport Premium1) na stadionu u Humskoj Partizan i Crvena zvezda odigraće 171. večiti derbi, a jedna od glavnih tema vezanih za ovu utakmicu jeste i da li je crno-beli imati organizovanu podršku sa južne tribine.

Podsetimo, najvatrenije pristalice Partizana od početka sezone bojkotuju utakmice na Topčiderskom brdu kao vid borbe protiv Uprave kluba na čelu sa odlazećim predsdnikom Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom.

Kako se početak derbija bliži, tako kuloarima kruže različite priče o dolasku Grobara na utakmicu, zbog čega je grupa odlučila da se obrati saopštenjem koje prenosimo u celosti.

- S obzirom da se odloženi 171. večiti derbi igra u sredu, a da ponovo kolaju razne priče i spekulacije oko toga da li se Grobari pojavljuju na na stadionu, vreme je da se sve te kafanske priče opovrgnu i stavi tačka na njih.

Karte za Jug su puštene u slobodnu prodaju, ali još jednom apelujemo na sve da ih ne kupuju, jer je više nego ikad potrebno da budemo jedinstveni u ovoj odluci. Jedan derbi ne sme da bude razlog da se odustane od borbe za bolje dane kluba, koja je mnogo dublja i teža.

Od početka bojkota apsolutno se ništa nije promenilo, Vazura i pijuni su i dalje tu gde jesu, stadion se i dalje raspada, omladinska škola propada, Teleoptik i dalje prokišnjava, dugovi su toliki da je normalno funkcionisanje kluba svakog dana dovedeno u pitanje a na sve to su uspeli da nam podele sportsko društvo i da nam zbog ličnih interesa unesu nemire u druge sekcije. Igrači i radna zajednica nemaju redovna primanja pa je u skladu s tim još i dobro što smo u ovom periodu godine i dalje, koliko toliko, još uvek konkurentni za prvo mesto.

Ujedno, velike utakmice su i one na kojima se naše odustvo najviše oseća, pa samim tim i bojkot ima najveći efekat baš na ovakvim utakmicama!

Sada se pokazuje svest i odlučnost. Sada pokazujemo da li nam je zaista bitna borba za nesto više i bolje, a to ne sme da nam slomi želja za derbijem, nezrelost i ne razmišljanje na duge staze!

Uprava napolje – stoji u saopštenju Grobara.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike