Golman Partizana otkriva razloge dobrog starta: Šef nas drži pod stalnom tenzijom

11.08.2021

08:52

0

Čuvar mreže crno-belih objasnio šta je donelo dobar početak sezone njegovoj ekipi

Golman Partizana otkriva razloge dobrog starta: Šef nas drži pod stalnom tenzijom
Copyright MN Press

Golman Partizana Nemanja Stevanović morao je da se izbori sa teškim procesom oporavka posle operacija ramena, ali ga je iza rehabilitacije dočekalo saznanje da će mladi Aleksandar Popović prvi dobiti priliku na mestu koje je do juče neprikosnoveno držao Vladimir Stojković.

Stevanović stoički sve podnosi i ističe da je atmosfera u timu najvažnija:

– Popović je uspeo da odradi dobar posao. Stojković je pre njega odlično branio, ja sam branio jednu i stvarno mislim da smo sa ekipom uradili dobar posao, samo jedan pogodak u kvalifikacijama, jedan u prvenstvu. Odlično – rekao je Stevanović u Jutarnjem programu RTS i nastavio:

– Atmosfera je najbitnija, dobro se slažemo i družimo, a to je važno da imamo na početku prvenstva. Samo da ostane tako, da izborimo plasman u Ligu konferencija i da na kraju osvojimo titulu.

Nemanja Stevanović/MN Press

Za razliku od prethodne sezone, sada je vaša ekipa imala bolji start?

– Pa, jesmo, startovali smo mnogo bolje u odnosu na prošlu godinu kada je Zvezda napravila veliku razliku već posle petog kola i posle su samo tu razliku održavali do kraja. Veći deo tima je duže vremena na okupu, tu je i šef koji nas drži pod tenzijom i ne da nam da se opustimo.

U prošlom meču protiv Sočija velika vlaga je smetala igračima oba tima. Da li u revanšu bolji uslovi i navijači mogu da donesu prevagu Partizanu?

– Bili su teški uslovi za igru. Jedva se moglo trčati, pa da i ne pričamo o lepom fudbalu u takvoj situaciji, ali u Beogradu nas očekuju drugačija atmosfera. Neće nam biti lako. Soči je pre četiri godine igrao u četvrtoj ligi, ali se penjao svake godine i u svojoj prvoj sezoni došao do mesta koje vodi u Evropu. Mi verujemo u sebe i da možemo odigrati dobar meč koji bi nas odveo dalje. Naravno, uz pomoć naših navijača.

Kako vam se čini nastup u Evropi bivšeg kluba Čukaričkog?

– Čukarički je jako dobro odigrao na našem stadionu. Mislim da su zaslužili da prođu, jer to je jedna zdrava priča, a nikad nisu otišli dalje od drugog kola. Nadam se da će i Vojvodina proći dalje, iako je na svom terenu izgubila sa 1:0 i u revanšu će im biti teže da dođu do narednog kola – rekao je Stevanović.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike