Partizan ga se odrekao za siću, on sad kuca na vrata prvog tima Atalante: Najbolji strelac "primavere" čeka debi u Seriji A!

04.12.2023

15:12

1

Autor: D. P.

Đanpjero Gasperini ozbiljno razmišlja o Srbinu rođenom 2004. godine

Partizan ga se odrekao za siću, on sad kuca na vrata prvog tima Atalante: Najbolji strelac "primavere" čeka debi u Seriji A!
Copyright Printscreen/YouTube

Najbolji strelac Italije u kategoriji U19 je bivši fudbaler Partizana Vanja Vlahović, koji je posle pozajmice od šest meseci, letos otkupljen od Atalante za 500.000 evra.

Vlahović ima prosek od gola po utakmici - 12 pogodaka na 12 mečeva. U poslednjem kolu protiv Lećea postigao je het-trik, pa stoga ne čudi što trener ekipe iz Bergama Gasperini ozbiljno razmišlja da mu ukaže šansu protiv Milana u subotu.

Sa njegovom dobrom formom poklopio se i trenutno loš zdravstveni bilten tima, budući da je standardni napadač Skamaka povređen i neće nastupiti protiv "rosonera".

Talenat Vlahovića nikad nije bio sporan, pa su stoga prošle zime mnogi bili zaprepašćeni odlukom uprave crno-belih da mu dozvoli odlazak na pozajmicu u Bergamo, sa pravom otkupa za samo pola miliona evra. Bio je to još jedan u nizu pogrešnih poteza aktuelnog rukovodstva Partizana.  

Vlahović je napadač, vanserijske brzine, a odlično mu ide i realizacija, što se vidi po učinku u Italiji.

Atalanta trenutno zauzima 8. mesto u Seriji A.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike