Ko hoće uživo da gleda Piksijeve "orlove" ovo mora da zna! Objavljene detaljne informacije o prodaji karata za EURO 2024!

03.12.2023

12:55

0

Autor: D. N.

Naša selekcija će prvi meč odigrati protiv Engleza

Ko hoće uživo da gleda Piksijeve "orlove" ovo mora da zna! Objavljene detaljne informacije o prodaji karata za EURO 2024!
Copyright Instagram printscreen/MN Press

Posle žreba za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, saznali smo da će fudbalska reprezentacija Srbije igrati u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, a kasnije je objavljena i detaljna satnica. S obzirom da se EURO 2024 igra u Nemačkoj, za očekivati je da naša selekcija ima veliku podršku.

Povodom prodaje ulaznice oglasio se i Fudbalski savez Srbije, sa detaljnim obaveštenjima.

- Reprezentacija Srbije igraće prvi put od osamostaljenja na Prvenstvu Evrope koje se održava u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine, odnosno od 2000. kada smo tada kao SR Jugoslavija bili učesnici samita najboljih evropskih selekcija u Belgiji i Holandiji.

Žrebom u Hamburgu odlučeno je da se "orlovi" nalaze u grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Srbija igra svoje utakmice 16.juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske, 20.juna u Minhenu protiv Slovenije i 25.juna u Minhenu protiv Danske. Interesovanje naših navijača za mečeve izabranika Dragana Stojkovića je ogromno, a prodaja ulaznica počinje 4. decembra u 14.00 i trajaće do 12. decembra u 14.00.

U želji da našim navijačima omogući lak i brz pristup realizaciji kupovine ulaznice FSS u prilogu su sve potrebne informacije koje će pomoći da "orlovi" imaju 12 navijača na tribinama stadiona u Nemačkoj - navedeno je na sajtu FSS, na kojem su objavljene i sve detaljne informacije vezane za kupovinu.

Kako je objašnjeno, FSS neće imati veze sa prodajom ulaznica, već će sve ići preko sajta UEFA, pod čijim pokroviteljstvom se i održava kontinentalni šampionat.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike