Možemo da se nosimo sa Vest Hemom! Đakovac veruje u prvu pobedu TSC-a!

29.11.2023

11:22

0

Autor: A. S.

Veru im daje i ubedljiv trijumf nad Partizanom, ali i dobra partija u Londonu

Možemo da se nosimo sa Vest Hemom! Đakovac veruje u prvu pobedu TSC-a!
Ifet Đakovac u dresu TSC-a - Copyright MN Press

Dugo je Srbija čekala na tri i više predstavnika u Evropi, a to joj se ove sezone i obistinilo. Pet ekipa krenulo je u borbu u tri takmičenja, ostalle su tri ekipe, a jedna od njih je TSC.

Tim iz Bačke Topole nastupa u Ligi Evrope, a iako u svojoj debitantskoj sezoni nisu obezbedili nijednu pobedu, nisu ni razočarali.

U četvrtak, na svom terenu dočekuju ekipu Vest Hema, a taj meč je na programu od 18.45. U Londonu je bilo 3:1 za domaćina, a sada su u dobrom raspoloženju nakon trijumfa nad vodećim timom na tabeli Superlie, Partizanom. Sve u svemu, domaćin ima čemu da se nada, a nadu im niko ne može oduzeti.

Ifet Đakovac je svestan šta sledi, ali se prvo dotakao trijumfa nad crno-belima:

- Presrećni smo zbog trijumfa nad liderom, ali i vrhunski profesionalci – kazao je Đakovac u razgovoru za Sportski žurnal, pa nastavio:

- Interesuju nas isključivo dani što slede, u ovom slučaju, izazovna utakmica s Vest Hemom. Favoritom, ne samo u duelu s nama već i u grupi. Biće što bude, potrudićemo se da iznenadimo Engleze na našoj travi.

Tim iz Topole veruje u podvig.

- Možemo barabar s njima da se nadigravamo, što smo i pokazali u Londonu. Mentalno, fizički i taktički smo dovoljno sazreli, igraćemo našu igru na gol više i nek` pobedi bolji. To jest, mi ha, ha...

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike