Dok se piše o preljubi, porodica Mesi u Diznilendu: Da li je Leo čovek koji će prokockati jedinu ženu koja je celog života uz njega? (VIDEO)

25.11.2023 | 13:28

Autor: A. S.

Prvi skandal za 15 godina braka

Copyright Profimedia

Vest o prevari Lionela Mesija i razvodu sa Antonelom Rokuco, koje su danas obišle društvene mreže i medije, šokirale su javnost.

Njihov brak, koji traje već 15 godina uvek je važio za skladan, bez senzacija i skandala, ali natpisi da je fudbaler prevario suprugu i to sa novinarkom, nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Navodno je Mesi prevario Antonelu sa Sofijom Martinez, novinarkom koja prati fudbalsku reprezentaciju Argentine, a dok ovi natpisi kruže mrežama, Leo je sa suprugom i decom u Brazilu, gde su posetili Diznilend.

Ako je suditi po fotografijama, sve je kao i do sada.

Takođe, u moru natpisa o prevari i iznošenju dokaza o preljubi, pa iskopanim snimcima na kojima su Leo i Sofija u prijatnom razgovoru, ima i jednog koji se izdvojio.

Naime, Antonela i Leo se poznaju celog života, i gotovo isto toliko su zajedno, da li u prijateljskom ili ljubavnom odnosu. U tom periodu, prošli su put od "klinačke" veze i podrške, dok je samo bio talenat, pa do prelaska u Barselonu i vrtoglave slave. U međuvremenu su se venčali i dobili trojicu sinova, a Antonela ga je pratila na putu do osvajanja osam Zlatnih lopti.

 

 

Da li je Leo čovek koji je sprema da sve to prokocka?

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam