Junajted pronašao gol-mašinu i nudi mu duplu platu! Pregovarači već otišli po Grizmana!

20.11.2023

09:31

0

Autor: A. S.

"Crveni đavoli" žele preporod već od januara

Junajted pronašao gol-mašinu i nudi mu duplu platu! Pregovarači već otišli po Grizmana!
Antoan Grizman - Copyright Tanjug/AP Photo/Jose Breton

Zagrizao je Mančester junajted za zimska pojačanja, pa su na vreme krenuli sa pregovorima i planovima. Najviše snage usmerili su ka Madridu, gde svim silama pokušavaju da pridobiju sjajnog Antoana Grizmana, i ne odustaju.

"Crveni đavoli" su toliko rešeni da Francuza imaju u svom napadu da mu spremaju duplo veću platu od one koju trenutno ima u Atletiku!

Junajtedu "škripi" pred golom, loša realizacija košta ih pozicije u Premijer ligi, ali i u Ligi šampiona, gde su pred ispadanjem još u grupnoj fazi.

Šansu vide u angažovanju ubojitog 32-godišnjeg napadača, koji je preporod doživeo u Atletiku, nakon epizode u Barseloni, a upravo je Atletiko ekipa u kojoj je Grizman prikazivao najviše, čemu je doprinela i odlična saradnja sa Dijegom Simeoneom.

 

 

Junajted je trenutno šestoplasirani u Premijer ligi, sa samo 13 postignutih golova, i dok od Markusa Rašforda još uvek nisu dobili ni delić partija od prošle sezone, traže novog napadača. Navodno su predstavnici sa "Old traforda" već otputovali u Španiju na razgovore.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike