Mitrović: I pored mnogo osporavanja, pokazali da mi uvek ostvarimo cilj!

19.11.2023

17:43

0

Centarfor zadovoljan prolazom na EURO

Mitrović: I pored mnogo osporavanja, pokazali da mi uvek ostvarimo cilj!
Copyright MN Press

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović izjavio je večeras u Leskovcu da je najbitnije da su "orlovi" izborili plasman na Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj.

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na EP, prvi put posle 2000. godine, pošto je danas u Leskovcu u poslednjem kolu grupe G kvalifikacija za kontinentalni šampionat odigrala nerešeno sa Bugarskom 2:2.

Mađarska je u Budimpešti pobedila Crnu Goru 3:1. Srbija je takmičenje u Grupi G završila na drugom mestu sa 14 bodova, dok je Mađarska prva sa 18.

- Najbitnije da smo ostvarili povoljan rezultat za nas, jedan od najlepših momenata u reprezentaciji, mislim da je ova generacija pokazala od čega je satkana, i da smo i pored mnogo osporavanja, pokazali da mi uvek ostvarimo cilj. Treće veliko takmičenje u nizu na koje idemo, bili smo prvi u Ligi nacija, mislim da je ova generacija mnogo pokazala - rekao je Mitrović posle meča za RTS.

On je na kraju istakao da se nada da će Srbija večeras da slavi.

- Jako veliko olakšanje, unapred dobijene utakmice su uvek najteže, protivnik nema šta da izgubi, sećam se i utakmice protiv Gruzije, bilo je 1:0, tenzija i frka, uspeli smo, idemo na treće veliko takmičenje, nadam se da Srbija slavi večeras - zaključio je Mitrović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike