Priveden poznati srpski trener: "Čika Miša" vređao komunalca koji mu je pisao kaznu za parking

13.08.2021

10:58 >> 14:19

0

Slavni trener u problemima

Priveden poznati srpski trener: "Čika Miša" vređao komunalca koji mu je pisao kaznu za parking
Copyright Milorad Kosanović, MN Press

Srpski trener Milorad Kosanović priveden je u Novom Sadu zbog sumnje da je u četvrtak verbalno napao komunalnog inspektora zbog pisanja kazne za nepropisno parkiranje, piše novosadski portal 021.rs.

Policija je “čika Miši” odredila pritvor do 24 sata, a nakon toga biće sproveden u Prekršajni sud uz prijavu za vređanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Kosanović je navodno priveden u jednom dvorištu, kada je komunalni inspektor pisao prijave za nekoliko nepropisno parkiranih vozila koja su bila na zelenoj površini. Na njoj se nalazio i džip Milorada Kosanovića koji je potom verbalno napao inspektora, piše ovaj izvor.

– Kako je nastavio sa nasrtajima, inspektor je pozvao patrolu policije iz ispostave Stari grad, koja je došla posle nekoliko minuta i privela poznatog trenera – navodi se.

Kosanović je poznat kao čovek “bez dlake na jeziku. Najveći deo karijere proveo je u domaćim klubovima, a najveće uspehe ostvario je u Kini. Tamo je osvojio tri titule, nacionalni kup i dva superkupa, početkom 21. veka.

Poslednji klub koji je vodio bio je Radnički Niš, odakle je otišao februara 2020. i od tada ne radi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 021.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike