David de Hea blizu novog kluba, a priča bi mogla da bude jača od običnog transfera! Španac ide u drugu ligu, ali ne samo da bi branio!

15.11.2023

18:49

0

Autor: A. Š.

Iskusni čuvar mreže vraća se u domovinu, ali uskoro bi mogao da postane mnogo više od igrača na terenu

David de Hea blizu novog kluba, a priča bi mogla da bude jača od običnog transfera! Španac ide u drugu ligu, ali ne samo da bi branio!
David de Hea - Copyright Profimedia

Našao se David de Hea u situaciji koju je pre nekoliko godina teško mogao da zamisli. Pošto se letos rastao sa Mančester junajtedom iskusni čuvar mreže još nema novi angažman.

Spekulisalo se o privremenom povratku na „Old Traford“, ali od toga, donekle i očekivano, nije bilo ništa. Međutim, stvari bi ubrzo mogle da se promene, ali ne u smeru u kojem bi mnogi pomislili da će krenuti.

Kako piše ugledna „Marka“, De Hea je nadomak povratka u domovinu. I tu ne bi bilo ništa čudno, da u pitanju nije klub iz sredine tabele drugoligaškog društva. Madridski list navodi da je iskusni čuvar mreže veoma blizu potpisa sa Eldenseom, koji se posle 15. kola nalazi na 11. mestu La Lige 2.

Navodno, De Hea se se prošle nedelje sastao sa čelnicima kluba, ali ono što je još zanimljivije, lako bi moglo da se dogodi da nekadašnji golman madridskog Atletika ima mnogo značajniju funkciju od one među stativama, pošto „Marka“ zaključuje da nije isključeno da David na kraju i kupi klub iz predgrađa Valensije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike