Posle odlaska Mesija ostali problemi: Barsa skinula veliki teret sa leđa, Pike spasio sezonu

14.08.2021

14:16 >> 14:17

0

Ekipa Ronalda Kumana u nedelju protiv Real Sosijedada

Posle odlaska Mesija ostali problemi: Barsa skinula veliki teret sa leđa, Pike spasio sezonu
Copyright Đerar Pike, Profimedia.rs

Đerar Pike je pristao na smanjenje plate, što je njegov klub, Barselona, i zvanično potvrdio. Takođe, za sezonu pred nama su registrovani Memfis Depaj, Erik Garsija i Rej Manaj.

– Barselona može da registruje Memfisa, Erika Garsiju i Reja Manaja za špansku ligu. Ovo je bilo moguće zahvaljujući dogovoru sa drugim kapitenom, Đerarom Pikeom čija je plata značajno smanjena.

Ovo znači da će ovi igrači biti na raspolaganju treneru Ronaldu Kumanu za utakmicu sa Real Sosijedadom u nedelju. Klub i dalje radi da se plate druga dva kapitena, Serhija Busketsa i Đordija Albe prilagode postojećoj situaciji. Oba igrača su spremna na saradnju.

Ovog leta, Barselona je realizovala nekoliko prodaja i pozajmica, tako da su svi igrači registrovani za početak sezone 2021/22 – navedeno je u saopštenju kluba sa “Nou Kampa”.

Podsetimo, Lionel Mesi je nedavno prešao u Pari Sen Žermen, a njegov kum Serhio Aguero još nije registrovan. Razlog je povreda i pauza od desetak nedelja. Zbog toga se neće ni žuriti sa registracijom.

pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike