Šta vredi ime velikog Radomira Antića kad Dobrivoje deli kartone kao na pijaci: Užičani ljuti na sudiju

15.08.2021

10:50 >> 10:56

0

Sloboda izgubila od Mačve posle preokreta

Šta vredi ime velikog Radomira Antića kad Dobrivoje deli kartone kao na pijaci: Užičani ljuti na sudiju
Copyright Printscreen Youtube

Prva srpska liga, prvo kolo i prvo veliko nezadovoljstvo. Utakmica u Užicu na stadionu koji odnedavno nosi ime legendarnog Radomira Antića, između Slobode i Mačve završena je pobedom gostiju 2:1 (0:1).

Za to je kako stoji na Instagram stranici Slobode Užice glavni krivac sudija Dobrivoje Šišmanović iz Topole. Uz čestitke Mačvi na pobedi, Užičani u tekstu pod naslovom “Blato srpskog fudbala” konstatuju da je sudija upropastio lepu fudbalsku predstavu oba tima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GFK Sloboda Užice (@gfksloboda)

Pročitajte još:

– Šta vredi ime velikog Radomira Antića, šta vredi vrlo lep ambijent, šta vredi oko 1000 ljudi na tribinama, šta vrede dva dobra tima na terenu kada se pojavi čovek čudnog imena, a još čudnijeg sudjenja Dobrivoje Šišmanović i upropasti sve – stoji u tekstu Slobode o duelu sa Mačvom, a u nastavku se opisuju sporne situacije u kojima je po mišljenju domaćina sudija držao stranu ekipi Mačve.

Standings provided by SofaScore LiveScore

– Nedosuđeno igranje rukom kod prvog gola gostiju, izmišljen penal kod drugog gola gostiju, tolerisanje izležavanja, mahanje kartonima kao da je na pijaci… sve u svemu videli smo na terenu zalutalog Dobrivoja – zaključi su Užičani.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike