Partizanov džoker Nikolić jedan gol pamtiće zauvek! Dres u kom sam ga dao Zvezdi mi je uramljen u dnevnom boravku!

02.11.2023

13:00

0

Autor: G. F.

Centarfor crno-belih istakao važnost koju za ekipu imaju navijači

Partizanov džoker Nikolić jedan gol pamtiće zauvek! Dres u kom sam ga dao Zvezdi mi je uramljen u dnevnom boravku!
Nemanja Nikolić - Copyright FK Partizan

Pregrmeli su fudbaleri Partizana ispostavilo se nezgodno gostovanje Jedinstvu u Ubu i plasirali se u 1/16 finala Kupa Srbije.

Jedini gol u 54. minutu postigao je Partizanov džoker Nemanja Nikolić, napadač koji je ove sezone uradio "milion" dobrih stvari za ekipu.

- Nije bilo lako u prvom poluvremenu! Ovo su utakmice koje pozivaju na oprez, jer se igra na ispadanje. Najbitnije je da je obezbeđen prolaz u sledeću rundu takmičenja! Uvek postoji pritisak, jer je eliminacioni meč, posebno što se u prošlosti dešavalo da Partizan ne prođe dalje u utakmici u kojoj je izraziti favorit. Moram istaći da smo prvi put igrali u ovom sastavu, da su šansu dobili igrači sa manjom minutažom i svakome znači da uđe u ritam i dostigne željenu formu. Ono što me raduje je izraziti timski duh i što, bez obzira na to koliko ko igra, uvek je spreman da se podredi kolektivu i maksimalno odradi svoju ulogu kada je to potrebno - rekao je Nikolić za klupski sajt, pa naglasio učinak rivala:

- Sve pohvale za Jedinstvo i celu priču koju pomaže i podržava Nemanja Matić! Bili su dostojan rival koji je imao svoje šanse i odigrali su odličnu utakmicu. Uz ovakav rad i napredak, pred njima je svetla budućnost i nadam se nova lepa priča srpskog fudbala. Mi smi bili bolji u drugom poluvremenu.

Nije ovo prvi gol Nikoliću u crno-belom dresu, nema sumnje da nije ni poslednji, a saznali smo da nije ni najdraži. Jedan pogodak za Nemanju nema konkurenciju.

- Da ne zvuči otrcano, svaki gol je važan i lep je osećaj kada se postigne, ali ništa ne može da se meri sa trenutkom kada se to desilo u "večitom derbiju". Taj pogodak mi je najdraži i pamtiću ga dok sam živ! A da mi se slučajno ne desi da zaboravim, uramio sam taj dres i stoji u dnevnom boravku (smeh).

Nikolić je za kraj imao i važnu poruku za navijače Partizana.

- Puno nam je srce kada na gostovanjima vidimo toliki broj Grobara i nema potrebe da objašnjavam koliko je lakše kada te nosi njihova pesma i neprekidna podrška. Voleo bih da tako bude i na JNA, jer je sa njima pobeda uvek bliža.

Do reprezentativne pauze, Partizan ide u Novi Pazar, pa dolazi ekipa Čukaričkog.

- Želja za pobedom i maksimalna posvećenost ovih momaka se ne dovodi u pitanje, bez obzira ko je protivnik. Očekuju nas dva izuzetno teška meča, ali kao što i trener Duljaj uvek konstatuje, za nas je svaka sledeća utakmica novo finale i, bez obzira na trenutni ritam i raspored, moramo ići preko svojih maksimuma da ostvarimo ciljeve.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike