Nikolićeva Lokomotiva ima šampionskog štofa: Šampion stao u Moskvi

15.08.2021

16:35 >> 16:44

0

Autor: Adam Štulić

Tim srpskog stratega osvojio bod protiv Zenita

Nikolićeva Lokomotiva ima šampionskog štofa: Šampion stao u Moskvi
Copyright Profimedia

Moskovska Lokomotiva, koju s klupe predvodi Marko Nikolić, definitivno ima šampionskog štofa. Posle četiri kola, tim srpskog stratega nema poraz u ruskoj Premijer ligi, a u nedelju je u Moskvi zaustavljen i šampion Zenit – 1:1.

Posle dva vezana trijumfa na startu sezone, Lokomotiva je dva puta uzastopno igrala nerešeno, dok je tim iz Sank Peterburga prvi put u ovoj takmičarskoj godini teren napustio bez trijumfa.

Gosti su, negde i očekivano, bili tim koji je većim delom diktirao tempo, ali su Nikolićevi izabranici u 50. minutu dobili priliku da obore na pleća favorizovanog rivala, koji je ostao sa igračem manje zbog drugog žutog kartona Kuzjaeva.

Međutim, domaći nisu odlučili da pritisnu brojčano inferijornijeg rivala, zbog čega su umalo kažnjeni, pošto je Zenit u 85. minutu stigao do prednosti posle gola s bele tačke Sutormina.

Fudbaleri Lokomotive su, ipak, pokazali šampionski karkater, ne dozvolivši da ih gol u finišu meča demorališe, već su krenuli ka golu rivala i u 90. minutu, takođe posle precizno izvedenog penala (Solov) došli do velikog boda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike