„Bomba“ na „Marakani“ nije eksplodirala, a evo gde bi mogla: Ovo su opcije za Aleksandra Prijovića

15.08.2021

17:23 >> 18:12

0

Autor: Adam Štulić

Srpski napadač ima nekoliko ponuda, prevashodno iz tri zemlje

„Bomba“ na „Marakani“ nije eksplodirala, a evo gde bi mogla: Ovo su opcije za Aleksandra Prijovića
Copyright Aleksandar Prijović, MN Press

Bio je početkom leta Aleksandar Prijović nadomak Crvene zvezde. Ipak, od pitanja dana promocije na stadionu “Rajko Mitić” došlo se do prekida pregovora, pa je iskusni srpski centarfor još bez kluba.

Jedan od problema u pregovorima s crveno-belima bilo je i to što Prijović u tom trenutku još nije imao čiste papire i nije se znalo kada će ih dobiti od Al Itihada, a u međuvremenu je i to sredio, pa poslednjih nedelja merka ponude i vaga gde bi bilo najbolje da pokuša povratak na top nivo. A, čini se da ih ne manjka.

Naime, kako saznaju poljski mediji, nekadašnji fudbaler varšavske Legije ima pozive iz tri zemlje, Grčke, Turske i Rusije.

Grci, s druge strane, pozivajući se na ove izvore, ističu da će PAOK, koji žarko želi da miljenika „paokara“ vrati na Tumbu“, morati da vodi žestoku borbu kako bi tu nameru sproveli u delo, uz citat iz poljskih medija.

Pročitajte još

– Navijači PAOK dugo sanjaju povratak Prijovića u njihov tim, tamo je postao idol. Da li tako nešto može da se dogodi? Podaci kojima raspolažemo govore da bivši napadač Legije već ima mnogo ponuda na stolu, a neke od njih dolaze iz Grčke, Turske i Rusije – pišu Poljaci.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike