Dugo se čekala Halandova reakcija na Mesijevu nagradu: Jedna reč bila je dovoljna! (VIDEO)

01.11.2023

09:33

0

Autor: A. S.

Mnogi smatraju da je oštećen, ali vreme radi za njega

Dugo se čekala Halandova reakcija na Mesijevu nagradu: Jedna reč bila je dovoljna! (VIDEO)
Erling Haland - Copyright Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Lionel Mesi je u ponedeljak osvojio osmu Zlatnu loptu i tako nagrađen za sve što je prikazivao i prethodne godine, kada je sa reprezentacijom Argentine osvojio Svetsko prvenstvo.

Posle dužeg vremenskog perioda, ovog puta mu glavni konkurent nije bio Kristijano Ronaldo, već mladi Erling Haland, od koga se mnogo očekuje u narednom periodu.

Ipak, bilo je jasno da se 13 godina mlađi Norvežanin nadao i priželjkivao nagradu, a umesto glavne, dobio je priznanje "Gerd Miler" namenjena najboljem strelcu.

Norvežanin je protekle godine postigao 52 gola, što je odveo Mančester siti do triple krune, među kojima se ističu trofej Lige šampiona i Premijer lige, ali u konkurenciji za Zlatnu loptu, Argentinac je bio ispred njega, dok se na trećem mestu našao Kilijan Mbape.

Nakon što uzeo nagradu, Mesi se direktno obratio i njima, pa su dugo čekalo na odgovor.

- Erling i Kilijan su dve takmičarske zveri. Dobro poznajem Kilijana, a kod Erlinga morate da vidite kako slavi golove. Očekujem da će se njih dvojica ubuduće tući za ovu nagradu. Zaslužili su. Kao što sam rekao, Holan je takođe jako zaslužio ‘Zlatnu loptu’. Erling je osvojio Premijer ligu i Ligu šampiona, te bio najbolji strelac svega. Ova nagrada je večeras mogla biti i tvoja. Tako da sam siguran kako ćeš je osvajati sledećih godina - poručio je Mesi.

Tek 24 sata kasnije, Haland se oglasio na Instagram storiju i čestitao Argentincu, što je učinio i Mbape.

 

 

Ipak, i prilikom ove dodele je bilo podeljenih komentara, mnogi su smatrali da Mesi ovog puta nije zaslužio nagradu, a jedan od njih je i čuveni Nemac, Lotar Mateus.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike