Novakov propust na dodeli Zlatne lopte nije prošao neopaženo, morao da se izvinjava! Zakazali organizatori a Srbinu bilo neprijatno! (VIDEO)

31.10.2023

11:01

0

Autor: A. S.

Bar mu ona nije zamerila

Novakov propust na dodeli Zlatne lopte nije prošao neopaženo, morao da se izvinjava! Zakazali organizatori a Srbinu bilo neprijatno! (VIDEO)
Novak se izvinjava dobitnici zlatne lopte - Copyright Printscreen/youtube/L'ÉQUIPE

Novak Đoković je sinoć bio deo velike ceremonije dodele Zlatne lopte i kao gost iznenađenja dodelio nagradu najboljoj fudbalerki planete, Špankinji Ajtani Bonmati. Sve oči bile su uprte u srpskog tenisera, koji je i na ovom događaju pokupio brojne pohvale, ali je došlo i do jednog propusta. 

Naime, dok čeka na početak mastersa u Parizu, Novak je učesnik svih bitnih dešavanja u glavnom gradu Francuske, pa je tako bio i na dodeli Zlatne lopte, koju na kraju nije uručio.

Đoković je bio gost "Frans fudbala" i pojavio se na glavnoj sceni, kako bi dodelio nagradu u konkurenciji Sem Ker (Čelsi) i Salme Paraluelo (Barselona) i još jedne igračice Barselone, koja je i trijumfovala - Aitana Bonmati. 

Međutim, ne njegovom greškom, došlo je do propusta, koji naravno nije prošao nezapaženo, pa je Novak morao da se izvinjava.

Nakon što se obratio prisutnima i pročitao ime dobitnice Aitane Bonmati, Novak se sklonio u stranu i njoj prepustio govornicu.

 

 

Protokol očigledno nije bio dobro uvežban, negde je zakazalo, ali Novak joj nije dodelio loptu, što je naknadno učinio jedan od organizatora. 

Možda je greška bila i na organizaciji, jer nagrada nije bila istaknuta, ali je fudbalerka uz osmeh primila svoju Zlatnu loptu i održala dirljiv govor tokom koga je skrenula pažnju na probleme u fudbalu za žene.

Nakon svega, njoj je prišao Novak i izvinio se jer je došlo do zabune, a kako Srbinu nije bilo prijatno u ovoj situaciji, Bonmatijeva mu nije zamerila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike