Nula Čuke i Nišlija, goleada na „krovu“ pripala Voždovcu

15.08.2021

19:41 >> 20:17

0

Autor: Adam Štulić

Bez golova u mini derbiju na Banovom brdu, zmajevi dobili Novi Pazar

Nula Čuke i Nišlija, goleada na „krovu“ pripala Voždovcu
Copyright Detalj s meča Čukaričkog i niškog Radničkog foto: MN Press

Fudbaleri Čukaričkog još nisu uspeli da se oporave od teškog završetka evropskog puta za ovu sezonu. Posle „petarde“ koju su primili protiv Hamarbija, „brđani“ su se vratili na domaći kolosek, gde su u nedelju na svom stadionu igrali bez golova protiv niškog Radničkog – 0:0.

Bili su izabranici Dušana Đorđevića većim delom meča bolji i konkretniji rival, ali su se Nišlije uspešno branile i na kraju odnele bod na „Čair“.

U drugom meču nedeljnog programa elitnog ranga srpskog fudbala, na Voždovcu su „zmajevi“ bili bolji od Novog Pazara (3:2) u meču u kojem je posle 50 minuta igre mnogo toga bilo izvesno.

Domaći su poveli u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena preko Stefana Hajdina, , da bi u 51. Nikola Vujnović sa bele tačke duplirao prednost Voždovca.

Ipak, gosti se nisu predavali, preko Nemanje Mladenovića su u 68. minutu prepolovili zaostatak, da bi Vujnović svojim drugim golom na meču umesrio tim Pedraga Rogana ka drugom ovosezonskom trijumfu, koji nije bio ugrožen ni kada je u 90. minutu Aganspahić s penala smanjio na 3:2.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike