Porodica Mesi stiže na crveni tepih, a onda je Leo ugledao Novaka! Argentinac oduševljen zbog susreta sa Srbinom! (VIDEO)

31.10.2023

08:01

0

Autor: A. S.

Snimak zagrljaja dve legende obišao planetu

Porodica Mesi stiže na crveni tepih, a onda je Leo ugledao Novaka! Argentinac oduševljen zbog susreta sa Srbinom! (VIDEO)
Zagrljaj Novaka i Mesija na dodeli zlatne lopte - Copyright Printscreen/Twitter/DiarioOle

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sinoć je prisustvovao ceremoniji dodele Zlatne lopte u Parizu, a cenjeno priznanje je po osmi put otišlo u ruke Argentinca Lionela Mesija.

Novak se trenutno nalazi u Parizu, gde će igrati na Masters turniru, pa je tokom vikenda gledao finale Svetskog prvenstva u ragbiju, a onda se pojavio u odelu i sa leptir mašnom u ponedeljak uveče kao gost iznenađenja i na ceremoniji dodele Zlatne lopte.

Novak je dodelio i nagradu najboljoj fudbalerki planete za prošlu godinu -  Ajtani Bonmati, a sreo se i sa najboljim fudbalerima sveta, pa se prijateljski izgrlio sa Lionelom Mesijem, aktuelnim šampionom sveta u fudbalu.

Mesi je na dodelu stigao sa porodicom, i dok je koračao po crvenom tepihu, Novak je razgovarao sa medijima, ali je prekinio obraćanje kako bi se pozdravio sa Argentincem.

 

 

Mesi se istinski oduševio kada ga je ugledao, a snimak zagrljaja njega i Đokovića brzo je obišao planetu.

Poštovan i voljen među najuglednijima i najboljima iz svih sfera!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike