Kada završim karijeru, voleo bih da sa Nadalom popijem piće na plaži! Novak pričao o rivalu, pa istakao - Mi nismo prijatelji! (VIDEO)

31.10.2023

09:59

0

Autor: A. S.

Veliko poštovanje vlada među njima

Kada završim karijeru, voleo bih da sa Nadalom popijem piće na plaži! Novak pričao o rivalu, pa istakao - Mi nismo prijatelji! (VIDEO)
Novak Đoković - Copyright Printscreen/Twitter/Ndjokofan

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno se nalazi u Parizu gde čeka na početak masters turnira, a uoči pretposlednjeg, on je gostovao na francuskoj televiziji i govorio o mnogim interesantnim temama.

Tako se dotakao i Rafaela Nadala, koji je jedan od voljenijih tenisera na tlu Francuske, gde je imao mnogo uspeha na Rolan Garosu.

Nadal trenutno pauzira, zbog brojnih povreda, a pod upitnikom je i da li če se vratiti za Australijan open, kako je bilo najavljeno. Ipak, čitava sportska javnost priželjkuje bar još jedan okršaj Novaka i Nadala, a u ovom trenutku, u međusobnom skoru Đoković ima prednost, 30-29.

Nedavno je Nadal, kada je govorio o povratku na svetsku tenisku scenu, pričao i o Novaku, pa je poručio da je „najbolji teniser svih vremena“, a Đoković se nadovezao:

 

 

- Mi nismo bliski prijatelji, ali poštujemo jedan drugog. Ali, pričam sada iz mog ugla, nadam se da kada završimo naše karijere možemo da popijemo piće na plaži i da pričamo o životu sa manje stresa - poručio je Đoković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike