Užas na Banovom brdu! Stravičan sudar glavama na meču Čukaričkog i Vojvodine – fudbaler hitno prebačen u bolnicu! (VIDEO)

29.10.2023

17:53

0

Autor: A. Š.

Baš mučna scena na meču Superlige Srbije…

Užas na Banovom brdu! Stravičan sudar glavama na meču Čukaričkog i Vojvodine – fudbaler hitno prebačen u bolnicu! (VIDEO)
Sudar Serafimovića i Kembela - Copyright Printscreen/Arena sport

Vojvodina i Čukarički igraju zanimljiv meč 13. kola Superlige, ali fudbal posle 42. minuta više nikome na Banovom brdu nije u prvom planu.

Razlog je stravičan sudar glavama fudbalera domaćih Vojina Serafimovića i Normana Kembela, posle kojeg su u treći plan pala tri postignuta gola za nešto više od pola sata fudbala (1:2).

Već na prvi pogled moglo je da se vidi da je u pitanju izuzetno težak sudar, a na usporenom snimku se videlo i kako je krv potekla preko čela Serafimovića i pre nego što je pao na travu i ostao da leži.

Nesrećni fudbaler Čukaričkog je, dok su se njegovi saigrači i članovi stručnog štaba „brđana“ držali za glavu, posle ukazane prve pomoći na ternu kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu, dok je prvotimac Novosađana prošao znatno bolje i sa čalmom oko glave je nastavio meč posle nekoliko minuta.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike