Mnogo nam je vruće, a navijači će još podići temperaturu: Trener Kluža mislio da je sleteo u Dubai

16.08.2021

20:35 >> 20:45

0

Rumune iznenadili vremenski uslovi u Beogradu

Mnogo nam je vruće, a navijači će još podići temperaturu: Trener Kluža mislio da je sleteo u Dubai
Copyright TANJUG/Alessandro della Valle/Keystone via AP

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković spremio je, verujemo dobitnu, taktiku za duel sa rumunskim Klužom u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Sigurno je to slučaj i sa strategom rivala Marijušom Šumudikom, koi je na konferenciji za medije priznao da se odmah pri dolasku u Beograd veoma iznenadio, piše mozzartsport.

– Kada smo izašli iz aviona osećao sam se kao u Dubaiju. Jako je, jako, vruće, a domaći navijači će to dodatno podgrejati – rekao je trener Kluža, pa dodao:

– Ovo će biti rat u dve bitke. Sutra je prva. Želim rezultat koji nam daje nadu u revanšu. Nikada ne pripremam ekipu samo defanzivno ili samo ofanzivno. Kada bih to radio, onda bih igrao sa 11 odbrambenih igrača ili 11 napadača, a tim se sastoji i od jednih i od drugih.

Pročitajte još:

Šumudika je prilično oprezan u izjavama i potencira činjenicu da je Zvezda uspešna u Evropi.

– Crvena zvezda je jak klub, koji je u prošlosti osvojio Kup šampiona i koji je poslednjih godina dvaput uzastopno igrao Ligu šampiona. Jasno je da njihovi navijači nisu zadovoljni trenutnom situacijom. Sutra ćemo morati da se borimo za povoljan rezultat pred revanš, a naravno da nam je cilj da se kvalifikujemo u Ligu Evrope!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike