Mihina udovica prvi put progovorila u javnosti od njegove smrti: Da deci prenesem poruku!

21.10.2023

11:37

0

Autor: A. S.

Emotivno i dirljivo

Mihina udovica prvi put progovorila u javnosti od njegove smrti: Da deci prenesem poruku!
Arijana i Siniša Mihajlović - Copyright Instagram printscreen

U Milanu je juče održana izložba slika posvećenja Siniši Mihajloviću, a organizator čitavog događaja u čast legende, bio je poznati italijanski vajar i slikar Enriko Diko. Bio je do jedan jako emotivan događaj, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, a na kraju je svoju kreaciju poklonio porodici Mihajlović.

Izložbi je prisustvovala naravno i supruga srpske legende, Arijana, koja se po prvi put obratila u javnosti od decembra meseca i iznenadne i prerane smrti Siniše Mihajlovića.

- Predivna je, stvarno. Htela bih da se zahvalim mnogo Enriku jer je prelepa, štaviše tu su i njegovi predmeti, kačket, pištaljka, njegovi dresovi, divna je slika i jedva čekam da je odnesemo kući - rekla je Arijana, pa potom istakla da je porodica motiviše da ide dalje i da je ljubav ono što je pokreće:

 

 

- Idem dalje uvek zbog ljubavi koju gajim prema porodici, zbog onoga što smo bili moj muž i ja, bili smo uvek borci i uvek smo verovali u porodicu i u našu decu, to je poruka koju želim da prenesem svojoj deci, ista koju je preneo i moj muž njima - izjavila je Arijana Mihajlović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike