Sprema se bomba u Madridu! Ponovo će Ronaldovo "Siiiiiiiiiii" odzvanjati "Bernabeuom"

17.08.2021

09:06 >> 10:53

0

Slavni Portugalac velika želja Karla Anćelotija sa kojim je zajedno osvojio Ligu šampiona 2014. godine

Sprema se bomba u Madridu! Ponovo će Ronaldovo "Siiiiiiiiiii" odzvanjati "Bernabeuom"
Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Real Madrid priprema verovatno najveću bombu letnjeg prelaznog roka za njegov kraj! Trener Karlo Anćeloti dao je ideju i snažnu podršku da se realizuje transfer, a predsednik “kraljevskog kluba” Florentino Perez mora da odradi svoj deo posla i da iz Juventusa vrati Kristijana Ronalda.

Ovu vest jutros je objavila tiražna “Marka”, pozivajući se na izvore autora popularne TV emisije o fudbalu “El Čiringvito”. Prema njihovim saznanjima Anćeloti je oko ovoga pričao i u svlačionici sa igračima koji su, takođe, pokazali da im se dopada ideja sa povratkom Portugalca na Santjago Bernabeu.

Jedino ko je imao izvesne rezerve prema ovom planu Anćelotija bio je Perez, jer je on svoju energiju i novac kluba opredelio za dovođenje Kilijana Mbapea iz PSŽ.

Anćeloti nosi lepe uspomene na period proveden sa Kristijanom Ronaldom u Real Madridu. Oni su zajedno sa ostalim “galaktikosima” osvojili Ligu šampiona u sezoni 2013/2014.

Ranije je objavljeno da Juventus i dalje razmatra prodaju Ronalda ovog leta. Uprava torinskog kluba smatra da bi njegov odlazak mogao pozitivno da utiče na poziciju tima. Juventus shvata važnost Portugalaca, ali će njegovim odlaskom uštedeti značajna sredstva za reforme koje traži glavni trener Masimilijano Alegri po povratku u klub.

Prelazni rok u Evropi otvoren je do 31. avgusta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike