Kakav šok u Humskoj! Veliki udarac za Stanojevića došao pred put na Azorska ostrva

17.08.2021

11:11 >> 11:25

0

Saša Zdjelar nije zalečio povredu, preskače meč sa Santa Klarom i ostaje u Beogradu

Kakav šok u Humskoj! Veliki udarac za Stanojevića došao pred put na Azorska ostrva
Copyright MN Press

Najstandardniji igrač Partizana Saša Zdjelar neće putovati u Portugal na prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu konferencija.

Iskusni vezni fudbaler, koji konstatno igra dobro iako je teško primetiti koliko značajan posao odrađuje za svoju ekipu, moraće prema izvorima Telegrafa da ostane u Beogradu kako bi sanirao povredu prednje lože.

MN Press

Ovom povredom samo se uvećavaju problemi za trenera Aleksandra Stanojevića sa kojima će se suočiti na Azorima prilikom sastavljanja ekipe za meč sa Santa Klarom. Posle Danila Pantića, koji će zbog povrede primicača biti van tima do oktobra, iz tima je ispao još jedan fudbaler iz veznog reda.

To znači da Stanojeviću na raspolaganju ostaju Miloš Jojić i Aleksandar Šćekić kao jedina dva zadnja vezna igrača, ako se Bibars Natho, koji je igrao celu karijeru na toj poziciji, posmatra kao ofanzivna vezna “desetka”.

Ukoliko bi se kapiten izraelske reprezentacije vratio na svoju prirodnu poziciju, to bi onda otvorilo vrata povratku Sejdube Sume u startnu postavu. Ipak, tako nešto ne treba očekivati za veoma važan duel sa Portugalcima, budući da je Natho značajno usporio i teško bi odgovorio svim defanzivnim zadacima koji stoje u opisu posla “osiguračima” na sredini terena.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike