Milenković otkrio šta je Piksi rekao fudbalerima u poluvremenu! Očigledno je to bio pravi savet!

18.10.2023

13:10

1

Autor: G. F.

Defanzivac Orlova naglasio da među reprezentativcima Srbije vlada fenomenalna atmosfera

Milenković otkrio šta je Piksi rekao fudbalerima u poluvremenu! Očigledno je to bio pravi savet!
Nikola Milenković - Copyright MN Press

Pao je veliki kamen sa srca svim fudbalerima, ali i navijačima Srbije nakon pobede nad Crnom Gorom u Beogradu.

Napravljen je ogroman korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo, ali je posle 45 minuta igre na stadionu Rajko Mitić bilo 1:1, a to nikako nije odgovaralo Orlovima.

E tu je na scenu stupio selektor Dragan Stojković. Ne samo da je napravio izmene koje su donele rezultat, nego je u pauzi odradio možda još veći posao.

- Selektor Dragan Stojković nam je u poluvremenu rekao da ostanemo mirni. Rekao nam je i da zna da ćemo da dobijemo utakmicu, da nastavimo sa istom igrom, da ćemo dati drugi gol i da ćemo pobediti. To je ono što nam je bilo potrebno da sačuvamo mirnoću, jer je bio šok kada smo primili gol za 1:1. Posle toga smo dobro reagovali kao tim i odneli pobedu - otkrio je defanzivac Srbije Nikola Milenković za sajt FSS i dodao:

- Korak smo bliže EP, korak bliže ulasku u istoriju. Pobedu posvećujemo našem narodu i srećni smo zbog toga. Za rođendan sam, izmedju ostalog, poželeo da se plasiramo na EP. Između nas vlada sjajna hemija, svi se družimo. To je ono što krasi tim i što je bitno. To je ono što krasi vrhunski tim, to je taj timski dih. Kada je teško i kada ne ide, taj timski dih dolazi do izražaja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike