Zvezdin mladi golgeter oduševljen zbog golova! Kada sam strelac, samopouzdanje raste!

15.10.2023

15:40

0

Autor: D. N.

Upisao se u listu strelaca u oba meča Lige šampiona za mlade, protiv Mančester sitija i Jang bojsa

Zvezdin mladi golgeter oduševljen zbog golova! Kada sam strelac, samopouzdanje raste!
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde pauziraju u Superligi Srbije, ali ih već u sredu očekuju obaveze u Kupu. Ekipa Baraka Bahara putuje Trajalu u goste, a onda sledi prvenstveni duel sa Javorom. Sve će to biti uvod za utakmicu Lige šampiona sa Lajpcigom u Nemačkoj, 25. oktobra.

O predstojećim mečevima, ali i o svojoj formi za klupski sajt je govorio mladi napadač Jovan Mijatović.

- Najbitnije za napadača je da postiže golove, kada je tako, samopouzdanje je na visokom nivou. Zadovoljan sam formom. Upisao sam se u listu strelaca u oba meča Lige šampiona za mlade, protiv Mančester sitija i Jang bojsa. Međutim vremena za odmor nije bilo, s obzirom da su me očekivale dve utakmice protiv Italije sa nacionalnim timom.

Dobru igru sam prikazao i u reprezentaciji i sa tri gola na dva meča se vraćam klupskim obavezama, verujem da ću se još boljim radom na treninzima izboriti za veću minutažu u prvom timu - istakao je špic crveno-belih.

Ekipu u narednom periodu očekuje "paklen" raspored.

MN Press
 

- Već u sredu nas očekuje meč 1/16 finala Kupa Srbije protiv Trajala, a zatim ćemo igrati na svaka tri dana. Bićemo spremni za ni malo lak raspored i ritam koji je pred nama, uz takmičenje na sva tri fronta. Bićemo maksimalno oprezni, s obzirom da je Kup Srbije takmičenje u kojem se igra samo jedna utakmica.

Usled reprezentativne pauze nedostaje nam veliki broj igrača, ali bićemo spremni za nastavak sezone. Igrači smo Crvene zvezde i to je nam je dovoljan motiv, uz neverovatne navijače koji su uvek uz nas. Još uvek sam pod utiskom kada je reč o utakmici protiv Jang bojsa. Pun stadion je naša najveća snaga, hvala im za podršku, odužićemo im se na terenu - zaključio je Mijatović.

Inače, navijači Zvezde će ulaznice za duel u Kruševcu moći da kupe i na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" u ponedeljak i utorak, odnosno 16. i 17. oktobra, od 11 do 17 časova. Cena karte je 500 dinara.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike