Zgazili Rumune, pa idu u drugi šešir: Možda je suđeno da se sretnu Zvezda i Dinamo

18.08.2021

07:47 >> 09:37

0

Stvari stoje tako da će crveno-beli biti u dobroj poziciji na žrebu

Zgazili Rumune, pa idu u drugi šešir: Možda je suđeno da se sretnu Zvezda i Dinamo
Copyright Detalj s meča Zvezde i Kluža foto: MN Press

Ogroman posao je odrađen, ostalo je da se dovrši u revanšu u Klužu, pa da Crvena zvezda počne da razmišlja o Ligi Evrope.

A kako sada stvari stoje crveno-beli biće u sasvim solidnoj poziciji pred žreb, i prilično je izvesno da će se kuglica sa imenom srpskog šampiona naći u drugom šeširu, piše mozazrtsport.

Naravno, još ništa nije gotovo, još nije poznato ko će iz kvalifikacija otići na koju stranu, pa se ne može sa sigurnošću tvrditi kako će sam žreb izgledati. Ali zna se da u Ligi Evrope više nema 12 rupa, nego osam, da će konkurencija biti jača nego ranije.

EKIPA fudbalera Crvene zvezde na utakmici kvalifikacija za UEFA Ligu Sampiona protiv Serifa Tiraspolj na stadionu Rajko Mitic, Beograd 03.08.2021. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Crvena zvezda, UEFA Liga Sampiona , Serif Tiraspolj, Kvalifikacije

Gledajući kvalitet i koeficijente ekipa koje su se već plasirale u Ligu Evrope, ali i one koji to još mogu da učine, dolazi se do zanimljive činjenice da bi kuglice mogle da spoje Crvenu zvezdu i zagrebački Dinamo, naravno pod uslovom da “modri” ne naprave veliki podvig i nadoknade minus od tri gola u revanšu sa Šerifom.

U Ligi Evrope sigurno će učestvovati Napoli, Lion, Leverkuzen, Lacio, Braga, Ajntraht, Lester, Lokomotiva Moskva, Genk, Marselj, Vest Hem, Real Sosijedad, Betis, Spartak Moskva, Sparta Prag i Midtjiland, a iz kvalifikacija se čeka još 16 klubova, među kojima će gotovo izvesno biti i predstavnik Srbije.

Pročitajte još:

Ostaje da sačekamo revanš u Rumuniji, da cveno-beli overe kartu za Ligu Evrope, a onda i da se nadamo da će žreb biti povoljan, odnosno da će Zvezda dobiti rivale s kojima će moći da se nosi, ali i koji će biti magnet za navijače. Ukoliko je magnet uopšte potreban u Ligi Evrope.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike