Vlahović radostan poput dečaka! Konačno sa svojim idolima, pogledajte sreću kada je ugledao legendu Juvea! (VIDEO)

11.10.2023

09:48

0

Autor: A. S.

Mnogo čuvenih igrača i novajlija koji u njima vide fudbalska božanstva

Vlahović radostan poput dečaka! Konačno sa svojim idolima, pogledajte sreću kada je ugledao legendu Juvea! (VIDEO)
Susret Vlahovića i Del Pjera - Copyright Printscreen/Twitter/JuventusFC

Dušan Vlahović zbog nove povrede, ovog puta leđa, mora da odmara, pa je preskočio okupljanje reprezentacije, ali je na društvenim mrežama osvanuo jedan snimak, koji je kupio navijače.

Doduše Juventusa, ali bitno da je srpski napadač sa osmehom na licu.

U svetu fudbala, trenutno je pauza zbog reprezentativnih obaveza, tačnije kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje Srbija igra bez ubojitog napadača, a rivali su Mađarska i Crna Gora.

Dok Duci odmara od treninga i napora, vreme provodi u Torinu, i čini sve kako bi se opravio i u dobroj formi našao na raspolaganje treneru Masimilijanu Alegriju. 

I dalje se Vlahović dokazuje u dresu Stare dame, a nema sumnje da je nakon reakcije u svlačionici, bar navijačima pokazao koliko voli svoj tim.

Naime, na stadionu Juventusa sinoć se igrao meč povodom 100 godina familije Anjeli u ovom klubu, a Dušan je svratio u svlačionicu kako bi upoznao neke svoje idole.

 

 

Sa velikim oduševljenjem je gledao u Zlatana Ibrahimovića, ali kada je stao pored Zinedina Zidana i zatražio fotografiju, a potom i pored legendarnog Aleksandra Del Pjera, izgledao je kao dečak koji će konačno ispuniti svoj san i dodirnuti svog idola.

Mnogo legendi je bilo na jednom mestu, a sadašnji igrači Juventusa su sa velikim oduševljenjem upijali svaki potez i savet.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike