Sad je stvarno gotovo! Srbin se ne vraća na "Dijego Armando Maradonu"

18.08.2021

15:19

0

Mesto Nikole Maksimovića u Napulju popunilo pjačanje iz Rome

Sad je stvarno gotovo! Srbin se ne vraća na "Dijego Armando Maradonu"
Copyright Nikola Maksimović foto: Profimedia

Napoli pojačava odbranu za novu sezonu u Seriji A koja startuje ovog vikenda utakmicom protiv Venecije na stadionu “Dijego Armando Maradona”.

Novi igrač za defanzivnu liniju biće Brazilac Žuan Žezus, kome je ovog juna istekao ugovor sa Romom, pa je u Napulj stigao kao slobodan igrač, bez jednog centa plaćenog obeštećenja.

Ovakav rasplet u Napulju odaljiće Srbina Nikolu Milenkovića od povratka u staro jato. Naime, srpskom štoperu je u isto vreme kad i Žezusu prestala obaveza prema Napoliju, a kako tokom sezone nije uspeo da se dogovori oko uslova za produženje ugovora, on se okrenuo potrazi za novom sredinom.

Sve do danas bilo je reči oko prelaska u Sevilju, Betis, Olimpik iz Marseja, a poslednjih dana mediji spominju Đenovu i povratak u Napoli. Navodno, Maksimović se sam ponudio starom klubu, što kao i mnogo drugih vesti o transferima u Italiji treba prihvattiti sa velikom dozom rezerve.

Ipak kod Žuana Žezuza nema greške. Napoli je preko društvenih mreža čestitao pojačanju na izboru, pa ostaje samo da se Brazilac što pre uklopi u njihov stil igre. Na zemlju i fudbalsko podneblje neće trošiti vreme prilikom aklimatizacije, budući da je od 2012. godine na “čizmi”, gde je igrao četiri godine za Inter i pet za Romu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike