Trener Radničkog otkrio ko je kriv za neverovatan propust protiv Zvezde: Sve što je moglo da se desi kontra – desilo se!

08.10.2023

18:33

0

Autor: A. Š.

Feđa Dudić uglavnom je zadovoljan s onim što su njegovi igrači pokazali protiv srpskog šampiona

Trener Radničkog otkrio ko je kriv za neverovatan propust protiv Zvezde: Sve što je moglo da se desi kontra – desilo se!
Feđa Dudić i Novak Simović - Copyright MN Press

Ranjivija je Crvena zvezde ove sezone nego što je bilo ko mogao i da očekuje. Potvrdili su to Voždovac i Čukarički, a kragujevački Radnički nadao se da bi i on mogao da pomrsi konce srpskom šampionu.

Donekle su Kragujevčani u tome i uspeli. Poveli su protiv Zvezde na „Čika Dači“, dali joj tri gola, ali na njihovu žalost nisu uspeli da ostanu neporaženi. Prvih pola sata, to je onaj Radnički koji bih ja voleo da jeste, do tada smo kontrolisali sve napade Zvezde, osim par u kojima smo dopustili neke centaršuteve. Imali smo šansu za 2:0, ali to se kažnjava – kazao je trener Radničkog Feđa Dudić, pa dodao: 

- Znamo šta je Zvezda i kakav je njen kvalitet. Mislim da su moji momci dali maksimum u ovom trenutku. Treba malo fizičke snage, niko Zvezdi nije ovako izašao, sve lopte su izašle na ispucavanje sa pet metara, što inače nije slučaj. Čestitam još jednom momcima, čestitao bih i ekipi Zvezde na zasluženoj pobedi – rekao je novi trener Kragujevčana posle meča za TV Arena sport.

Pokušao je Dudić da objasni zbog čega se u njegovom timu deo nesvakidašnji propust zbog kojeg Miloš Vidović nije imao pravo nastupa u nedelju poslepodne.

- Videli ste i tu situaciju na poluvremenu, napravio sam izmenu, momak nije bio u zapisniku. Sve što je moglo kontra da se desi - desilo. Mislim da je tu napravio grešku čovek koji je zadužen za to. Nije uneo igrača koji je trebalo da uđe, posle ulazi drugi, potom se povređuje novi igrač... Neca Tomić koji je planiran za 15 minuta, mora da igra 45. Morao sam da napravim još izmenu. Neke momke koji su se zagrevali sam morao da vratim. Navijači su mogli da uživaju i verujem da će gledati bolji Radnički u nastavku – kazao je Feđa Dudić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike