Genk do detalja skenirao Čukarički: Jednu stvar ne smemo da im dozvolimo!

05.10.2023

00:44

0

Trener belgijskog tima rekao je da ne potcenjuje domaću ekipu i istakao da je cilj njegovog tima da osvoji tri boda

Genk do detalja skenirao Čukarički: Jednu stvar ne smemo da im dozvolimo!
Vouter Vranken - Copyright Profimedia/BELGA PHOTO/MILAN RASIC

Trener fudbalera Genka Vouter Vranken rekao je pred utakmicu drugog kola grupe F Lige konferencija protiv Čukaričkog da ne potcenjuje domaću ekipu, ali je istakao da je cilj njegove ekipe da osvoji tri boda.

- Pred nama je prvo gostovanje u grupi, želimo tri boda. Nismo došli ovde da igramo na bod, uvek nam je cilj pobeda ko god je sa druge strane terena. Ne potcenjujemo Čukarički, oni imaju svoju prepoznatljivu igru i moramo da budemo spremni da odgovorimo na njihovu timsku igru i da odigramo dobar presing na loptu da bi tako lakše ostvarili cilj - rekao je Vranken na konferenciji za medije u Leskovcu.

Utakmica se igra u četvrtak od 21 čas na stadionu Dubočica u Leskovcu.

- Gledali smo mnogo utakmica Čukaričkog, i u Evropi i u Superligi, imamo jasnu sliku njihove ekipe i njihovog kvaliteta. Znamo da ne smemo da im dozvolimo da previše kontrolišu loptu, videli smo da u domaćem šampionatu često dominiraju nad rivalima u posedu, ali ovo je evropska utakmica i stvari će biti drugačije - dodao je Vranken.

U drugom meču drugog kola grupe F u četvrtak će u isto vreme Fiorentina ugostiti Ferencvaroš. Posle prvog kola Ferencvaroš ima tri boda, Genk i Fiorentina po bod, a Čukarički je bez boda.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike